суботу, 30 квітня 2011 р.

Ляшко потанцював в ефірі ток-шоу із глядачкою ВІДЕО

Під час політичного ток-шоу Шустер Live в ефірі Першого та ТРК "ЕРА" народний депутат Олег Ляшко станцював із глядачкою.
"В кінці передачі ведучий запросив до студії "Піккардійську терцію" і хлопці заспівали пісню Володимира Івасюка на слова Тараса Вознюка "Відлуння твоїх кроків". Я палкий шанувальник творчості Івасюка, а тому із задоволенням запросив на танець симпатичну дівчину з глядацького сектору", - цитує Ляшка його прес-служба.
РОЗПОВІДЬ ЛЯШКА ПРО ПЕРШИЙ СЕКС

суботу, 23 квітня 2011 р.

Світлого Христового Воскресіння!

Світле свято Воскресіння Христового дарує нам віру в силу людської любові і добра, моралі і справедливості, зміцнює нас духовно та дає наснаги до нових звершень.
Великдень несе в наші сім’ї затишок родинного святкування, пробуджує природу після зимового сну та вселяє в людей віру в перемогу добра над злом, життя над смертю.
Нехай непохитна християнська віра стане запорукою усіх ваших здобутків, а сила її допоможе в кожному дні прокладати світлий шлях своїй долі.
Легким хай буде кожне починання, радісним – кожен день і благословенним кожен крок уперед!
Христос Воскрес!

Активісти у Житомирі шукають туалети! Поки все складно... ВІДЕО

У Житомирі триває адвокаційна кампанія «Шукаємо туалети». Активісти громадської організації «Демократичний альянс» вирішили привернути увагу населення та влади до питання громадських туалетів. Часто це питання не помітне, але зазвичай набуває гострої актуальності. Врешті-решт громадські туалети належать до Конституційних прав громадян в частині захисту людської гідності. 
Кульмінацією кампанії має стати театралізована акція інсталяція під назвою «Пані подержіть!». Дійство відбуватиметься 27 квiтня о 10:45 під стінами Житомирської міськради на Михайлівській вулиці.
Прийдіть та подивіться до чого може довести людей відсутність туалетів та надмірне терпіння! Це стосується здоров'я та життя кожного!

пʼятницю, 22 квітня 2011 р.

До відома бердичівлян!

Бердичівське АТП-11837 з 17 квітня по 1 травня виділило додатковий автобус, який слідує по маршруту автобуса №8 "Площа Соборна – Кладовище". Адже саме у цей період найбільше бердичівлян їздить прибирати на цвинтар. Чіткого графіка руху автобус не має. Відправляється коли набере достатню кількість пасажирів.

понеділок, 18 квітня 2011 р.

Вчення - пітьма?

АРТ+ вже писав про сім'ю Малінєвських із Житомира. 12 років тому багатодітний батько вирішив, що його дітям ні до чого освіта, яку їм може запропонувати наша держава, і забрав дітей зі школи. Його діти не мають навіть початкової освіти, але вони вміють грати на барабані і з задоволенням займаються спортом. А нещодавно Малінєвські були гостями проекту телеканалу ІНТЕР "Всі свої". Пропонуємо вашій увазі відеозапис програми.

пʼятницю, 15 квітня 2011 р.

Лідер Української Альтернативи завітав до Бердичева

Полегшення комунікації між людьми завжди пришвидшували прогрес спільноти. Спочатку головною умовою успішного комунікування була дорога. В наші дні, подібним інструментом став Інтернет. Наш сьогоднішній гість зумів поєднати у собі і перше, і друге. Володимир Кухар повертався на столицю з давнього українського міста знань - Острога. АРТ+ випала нагода поспілкуватися з людиною, котра вперше в історії України намагається об’єднати людей з різних куточків України, але зі спільними поглядами на подальший шлях України за допомогою… Інтернету. 

вівторок, 12 квітня 2011 р.

10 років Андрушівській обсерваторії АУДІО

Житомирщина єдина серед інших областей України по праву може називатись «космічною». Адже у Житомирі народився та проживав батько радянської космонавтики, видатний вчений Сергій Корольов. Саме у цьому місті діє єдиний в Україні музей історії космонавтики та музей-будинок у якому планувалися усі космічні ідеї академіка Корольова. Але це ще не все, що дозволяє називати Житомирщину «космічною». Про таємниче та невідоме далі в аудіофайлі.

четвер, 7 квітня 2011 р.

Не ходити до школи — виявляється досить просто! АУДІО

Житомирянин Валерій Малінєвський одного разу запитав у своїх дітей, чи ті не бажають попрощатися зі школою? На що пролунала радісна відповідь: «Звісно ТАК»! Олесь та Родаслав спочатку не повірили татові. А потім, коли дізналися, що він готовий їх забрати зі школи назавжди — зраділи.
Деталі в аудіофайлі. 

понеділок, 4 квітня 2011 р.

Йому не вистачило кілька кілометрів, щоб проголосити українську незалежність

Нещодавно, ми б могли відзначити День народження Великого Українця. Якби знали про його існування і його жертовний життєвий шлях заради України. Нажаль, так вже історично склалося, що ми знаємо чужих героїв: міфічного Павліка Морозова, україножера Джугашвілі-Сталіна та інші сотні катів українського народу. Виправляючи трагічні помилки історії, публікуємо коротеньку життєву історію, одного з численних патріотів України народженого на теренах Житомирщини. Отож, 114 років тому народився відомий діяч Української народної республіки Микола Сціборський. Інженер-економіст за фахом та патріот за духом, публіцист та теоретик українського націоналізму. Після поразки УНР, в 1920 році, Сціборський певний час перебував у Польщі у спеціальних таборах для українських вояків.

неділю, 3 квітня 2011 р.

Влада! Затягуй свої паски, а не злиденних. Влада нова — знущання старі. ФОТО

Ці та інші гасла сьогодні відстоювали бердичівські комуністи та ті, кому прихильні ідеологічні засади комуністичної партії. Організатори мітингу біля кінотеатру імені Фрунзе скаржилися на злиденне сьогодення: підвищення вартості проїзду у міському транспорті, зростання цін на послуги житлово-комунального господарства. А про реформи взагалі говорилося критично.

загрузка...