пʼятницю, 24 грудня 2010 р.

Міліція завжди прийде на поміч до людей

Привітати працівників та ветеранів органів внутрішніх справ Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області до міського Палацу культури імені Олексія Шабельника прийшли мешканці та посадовці Бердичева. Саме тут відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня міліції України.
Відзначається це свято щорічно 20 грудня у день прийняття Верховною Радою України в 1990 році Закону України «Про міліцію». А у нашому місті усі урочистості відбувалися учора, 17-того грудня.
Святковий захід відкрили працівники Бердичівського міського відділу внутрішніх справ та народний аматорський духовий оркестр заводу “Прогрес” з піснею “Міліція України”.
У той день зі сцени лунали тільки приємні та щирі слова побажань. Привітав своїх колег та підопічних і головний міліціонер міста, начальник Бердичівського міського відділу внутрішніх справ Юрій Леонідович Олефір.
Він щиро поздоровив присутніх із цим славним святом – одним з небагатьох професійних свят, які відзначаються всенародно, з шаною і любов’ю.
Мужність, героїзм працівників міліції, які загинули під час виконання службових обов’язків, було вшановано хвилиною мовчання.
Враховуючи, що свято української міліції відзначається напередодні нового року, коли підбиваються підсумки зробленого, було згадано і про досягнуте.

1 коментар:

  1. Головне, щоб міліція не перетворювалася на репресивний апарат. Адже бачимо, що проффесор Хвьодорович намагається використовувати міліцію для побудови авторитарного режиму Путінського штибу
    http://www.pravda.com.ua/photo-video/2010/12/3/5640621/

    ВідповістиВидалити


загрузка...