вівторок, 4 січня 2011 р.

Перші дні Нового року у витверезнику провели 19-ро бердичівлян

Рік білого Кролика у Бердичеві зустріли відносно спокійно, констатують лікарі та міліціонери. Щоправда, деякі пригоди все ж мали місце. У період із 31-го грудня по 3-тє січня трапилось три дорожньо-транспортні пригоди і чотири крадіжки. 11 людей було госпіталізовано, 19 опинились у витверезнику, пише сайт www.trkvik.tv 
Для працівників Бердичівського міськвідділу внутрішніх справ посилений варіант несення служби настав ще 27-го грудня. Міліціонери проводили операцію «Ялинка», перевіряли місця продажу піротехнічних виробів. Виявили 2 факти порушення правил торгівлі такими виробами, склали адмінпротоколи, а піротехніку вилучили. Загалом за звітний період було складено 36 протоколів про адміністративні правопорушення. «З них один за статтею про незаконне зберігання наркотичних речовин, один – за виготовлення самогону, 8 - за знаходження у нетверезому стані у громадському місці, 2 – за насильство у сім’ї, 2 – за дрібне хуліганство. Усі протоколи направлені до Бердичівського міськрайонного суду», повідомив Старший інспектор охорони громадського порядку Бердичівського МВ УМВС Юрій Стаднік. 
Фактів порушення громадського порядку виявлено не було, продовжує старший інспектор. Новорічними днями до міськвідділу надійшло 86 заяв, з них шість – кримінального характеру. 
П’ятеро бердичівлян зустріли Новий рік у центрі детоксикації та медичного витвереження, найбільшу кількість пацієнтів – 8 – тамтешні працівники зареєстрували 2-го січня. А загалом протягом перших днів нового року у центрі побувало 19-ро людей.

Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...