суботу, 8 січня 2011 р.

На Різдво бердичівлянин постраждав від пожежі

Різдвяний ранок приніс нещастя мешканцям одного з будинків, що на вулиці Ніни Сосніної. Близько шостої ранку там спалахнув гараж.
«Приїхало 3 машини, спочатку працював один підрозділ, потім викликали на допомогу ще 2 екіпажі, всі машини були заправлені водою. Складнощі під час гасіння виникали через те, що у приміщенні було багато горючих речовин: солярка, фарби, лаки, ацетон, балони з невідомою речовиною, які вибухали. А так пожежа середнього рівня», коментує начальник караулу СДПЧ-9 Руслан Орент.
За пожежею та діями фахівців спостерігали сусіди, але більшість їх коментувати будь-що на камеру відмовились. Ті, хто погодився, бачили мало.
Одна із сусідок розповіла: «Ми думали, що це петарди розриваються. А як вийшли на вулицю, то побачили машину пожарну. Більше нічого не скажу, бо далеко живу і щойно підійшла».
Вогонь пошкодив перекриття будівлі, її дах повністю вигорів. Причини пожежі наразі встановлюються. Також відомо, що до приїзду рятувальників 45-річний господар намагався власними силами загасити полум’я. Чоловіка із опіками забрала «Швидка». Нині постраждалий перебуває у реанімації, лікарі оцінюють його стан як вкрай важкий. 

Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...