суботу, 15 січня 2011 р.

Працюймо на славу Бердичева! ФОТО

Вп'яте щорічна церемонія нагородження бердичівлян, чиї заслуги для міста є знаковими, відбулася учора у міському Палаці культури імені Олексія Шабельника. Цьогоріч вона мала назву “Твої перемоги, Бердичів!”. Наше місто, за словами голови Житомирської обласної ради Йосипа Запаловського єдине в Житомирській області відзначає перемоги, досягнення та здобутки своїх мешканців: ”Як не прикро, ви єдине місто, яке проводить такі свята в області. Слава вам за це! Вам дійсно є чим пишатися. Якщо взяти будь-яку галузь виробництва, освіти, культури, спорту — перше місце в області це звичайно бердичівляни”, зазначає Йосип Антонович.
Церемонія має 13 напрямків-номінацій. У них відзначили більше 400 наших земляків. Серед нагороджених і Микола Слюсар. Юнак отримав перемогу у Всеукраїнському конкурсі “Патріот України” та був нагороджений у номінації “Найкращі в освіті”.
Найкращими фотохудожниками 2010 року міста Бердичева стали Володимир Поліщук та Петро Петровський, роботи яких були представленні у номінації “Бердичів — муза для миттця”.
Не обійшлося і без маленької прикрості. В альманасі виготовленому спеціально до церемонії закралася прикра помилка. Замість фотографії, за допомогою котрої пан Петро дістав перемогу, розмістили зовсім іншу світлину на якій зображений не пейзаж, а портретне фото. Та Петро Петровський не засмучується, каже: “найголовніше для нього — це високе визнання його роботи”.
По закінченні заходу, організатори висловили бажання, аби наступного року, нагороджених було ще більше! Отож, працюймо на славу Бердичева!






1 коментар:

  1. якось вже надто офіціозно і малоінформативно написано, як на мене. Було б прикольно побачити повний список номінацій із прізвищами нагороджених. Варто витрусити із оргів сценарій - буде гарний ексклюзив)

    ВідповістиВидалити


загрузка...