четвер, 13 січня 2011 р.

Молодь Бердичівщини розвивається!

Свідченням цього є активна діяльність громадської молодіжної організації “Фенікс”. Її члени виграли грант від Сполучених Штатів Америки під назвою “Молодіжна газета для волонетрів”. Допомагала у написанні проекту волонтерка Корпусу Миру США Джесі Салпітер, розповідає голова громадської молодіжної організації “Фенікс” Любов Трибун.
Цей проект здійснить, за словами пані Любові, реальний вибух молодіжного руху в нашому місті. З його появою кожна молода людина, яка навчається у Школі журналістики при організації “Фенікс” зможе спробувати себе у ролі працівника засобу масової інформації.
 Спрямування газети — молодіжне. Тобто, молодіжний рух, інформація безкоштовного навчання та безкоштовні подорожі. Одним словом все про молодь і для молоді. А на політичну тематику — зась!
Школа журналістики виховала не один десант працівників ЗМІ. Зараз активні її члени працюють у найкращих міських, обласних та всеукраїнських засобах масової інформації. А ті хто за різних обставин не пішов журналістською стежиною отримав величезний життєвий досвід, розповідає юнкор Школи Ніна Павлусь.
Ось так живе активна молодь Бердичева. Кожного дня нові ідеї, задуми та плани. Приєднуйтесь, гуртуйтесь та досягайте своєї мети!

2 коментарі:

  1. Чуствую скоро приумножиться количество людей которые ненавидят пані Трыбун. Адже "не один десяток працівників ЗМІ" не любить Бердичевскую семейку Адамсофф

    ВідповістиВидалити
  2. Таки так. Відчуваю ми всі скоро відчуємо цей "вибух"

    ВідповістиВидалити


загрузка...