пʼятницю, 28 січня 2011 р.

Події в Інтернет-клубі "КлубОК": коментар прокуратури

У прокуратурі області прокоментували нещодавні події у житомирському Інтернет-клубі «Клубок». Як нам повідомили в прес-службі головної контролюючої структури області, у згаданому клубі було виявлено неповнолітнього загальноосвітньої школи Житомирського району, який майже дві години замість уроків грав у комп’ютерні ігри з масовими вбивствами, що містять елементи жорстокості та насильства і негативно впливають на свідомість неповнолітніх.
Крім того, правоохоронці виявили численні порушення, які перевищують майже втричі встановлені державно-санітарні норми. Зокрема, в Інтернет-клубі облаштовано 47 робочих місць з комп’ютерним забезпеченням, у той час, коли розмір приміщення та відповідний паспорт, виданий органами держсанепідслужби дозволяв розташувати лише 16 робочих місць.
Також під час ознайомлення з документами та програмним забезпеченням виявлено використання неліцензійної продукції. Вимогу надати документи на неї власник проігнорував, і почав перешкоджати подальшій перевірці та заблокував вхідні двері. На постійні вимоги перевіряючих упродовж двох годин відмовлявся відчинити двері та випустити працівників прокуратури, міліції, двох відвідувачів та школяра. Протиправну поведінку працівників клубу зафіксовано у відеозапису.
За даним фактом наразі триває перевірка, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

Йдеться на http://www.103fm.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...