суботу, 12 лютого 2011 р.

На станції «Бердичів» вантажний потяг насмерть збив 17-річного хлопця ВІДЕО

Трагедія сталася 10-го лютого близько пів на другу дня. Безпосередніх свідків події знайти не вдалося, решта людей перебували далеко від сумнозвісного місця, тож бачили мало.
Перехожа: “Я стояла на пероні, мені назустріч йшла жінка, ми зупинились поговорити. Тут вона дивитися у цю сторону та й каже: “Поїзд он їде, а якийсь біжить”. А я нічого не бачила, тільки вже коли ближче сюди підійшла, то вже шматки велосипеда побачила і он там накрите тіло лежить”.
Побачивши людину, яка переходила колії, потяг засигналив і спробував загальмувати, розповіли працівники козятинської колійної частини. Чоловіки саме проводили роботи неподалік.
Працівник колійної частини: “Ми були в артільному приміщенні і почули, що потяг прийняв екстрене гальмування, потім посеред перону зупинився. Тоді вже міліція сюди прийшла і помічник машиніста, подивитися, що трапилось”.
На місце трагедії прибула слідчо-оперативна група лінійного відділу міліції, яка оглянула труп і згодом встановила особу загиблого. Ним виявився 17-річний бердичівлянин, який із велосипедом хотів перетнути залізничні колії по дерев’яному настилу.
Наталія Мельник, начальник СЗГ управління МВС на Південно-Західній залізниці: “Зі слів матері, хлопець зранку занедужав і не пішов у ліцей. Потім вона його попросила сходити за дитячою годувальною сумішшю. Він погодився, взяв велосипед і пішов...”
Обома коліями у зустрічному напрямку рухались два потяги, зазначила Наталія Мельник. Хлопець пропустив електричку і потрапив під вантажний. Той рухався зі швидкістю близько 50-ти км/год., кажуть у секторі зв’язків з громадськістю на Південно-Західній залізниці.
Наталія Мельник, начальник СЗГ управління МВС на Південно-Західній залізниці: “Хлопець зупинився на пішохідному переході, щоб пропустити потяг, але не помітив інший, зустрічний. Машиніст, побачивши людину на пішохідному переході, подав сигнал, але людина не відреагувала. Тоді було застосовано екстрене гальмування. Зупинити потяг машиніст не встиг і людину було смертельно травмовано. Була велика відкрита черепно-мозкова травма, поламані руки і ноги”.
Це вже не перша смерть на бердичівській залізниці. У квітні минулого року на цьому ж місці за аналогічних обставин загинула 20-річна дівчина. Залізничники нагадують: даний перехід є службовим і ходити ним можуть лише працівники станції. Усі інші люди повинні користуватись наземним мостом.
Повідомляє http://www.trkvik.tv

Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...