понеділок, 28 лютого 2011 р.

Анатолій Залевський поїде на Євробачення

На цьогорічному пісенному конкурсі "Євробачення" представлятиме нашу країну Міка Ньютон. За національним голосуванням перемогла композиція "Ангел". Для Бердичева ж головною новиною стало те, що наш земляк Анатолій Залевський готуватиме безпосередню шоу програму співачки на головному музичному конкурсі Європи. Принаймні сама Міка Ньютон дуже сподівається, що найвідоміший еквілібрист допоможе їй також підготувати живий виступ, однак, поки не впевнена чи Анатолій зможе знайти час у своєму щільному графіку. “Толік - це велике доповнення до мого номеру. Ми недавно сиділи в журі, вибирали циркових хлопців і було дуже-дуже приємно з ним спілкуватися не просто як з еквілібристом, а як з людиною”, - сказала юна переможниця. Анатолій Залевський вже знявся у кліпі на її пісню. Отож до цьогорічного “Євробачення” вже доклав руку бердичівлянин. Іншою несподіванкою стало те, що для євроконкурсу Міка Ньютон готує англійський варіант пісні "Ангел". Втім, у Дюссельдорфі гості конкурсу почують як співачка виконує і рідною мовою. Сама Ньютон переконана: “Англійською обов'язково. Мені здається, щоб сподобатися більшій кількості людей, треба заспівати англійською. А вже на українських вечірках, потрібно показати свій колорит, свою країну і заспівати українською”. А ось що пишуть про мовне питання на форумі ТАБЛОIDу
Привіт з Бурштина 26.02.2008 21:06
“Саме цікаве, що Оксана Грицай (міка ньютон)-якраз і не москалька. Народилася і виросла на Прикарпатті і до зустрічі з "супер-продюсером" Фальосою, розмовляла та співала українською. Але видко дяді із шоу-бізнесової клоаки краще знають на чому рубається "капуста", тому раптом заговорила та заспівала Оксана на "общєпанятном".
Сама ж співачка на мовне питання приводить приклади з минулого:
”Буду співати українською. У мене є україномовний дитячий альбом. До 15 років співала виключно українською – на всіх конкурсах. Коли переїхала до Києва, ми з продюсером почали працювати над російськомовним репертуаром. З ним мене й помітили у Москві. На перших порах багато хто думав, що Міка Ньютон – російська співачка. Альбом “Аномалия”, саунд-треки до серіалу “Кадети”... Ніхто не вірив, що це співає українська співачка”. Рідна ж бабуся Оксани Грицай все ж хоче дочекатися коли онучка співатиме рідною мовою.
Біографічна довідка:
Мііка Ньютон — українська співачка, акторка
Справжнє ім'я — Оксана Стефанівна Грицай.
Оксана народилася 5 березня 1986 року в містечку Бурштин Івано-Франківської області. Вона була другою дитиною в сім'ї. Має старшу сестру. У дитинстві була активною, одного разу в школі з класом зірвала концерт.
У 2001 році переїхала з Бурштина до Києва. У 2002 році на фестивалі «Чорноморські ігри» познайомилася з продюсером Юрієм Фальосою (колишній продюсер Ані Лорак) і в тому ж році підписала з ним контракт. У квітні 2008 року створила громадську організацію «За МИР». Сценічний псевдонім Оксані придумав її продюсер. Міка — від Міка Джаґґера («Rolling Stones»), Міка Бокса («Uriah Heep»), а Ньютон — це «новий тон» англійською. 
 
Олексій Побережний
"АРТ+"

Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...