суботу, 30 квітня 2011 р.

Ляшко потанцював в ефірі ток-шоу із глядачкою ВІДЕО

Під час політичного ток-шоу Шустер Live в ефірі Першого та ТРК "ЕРА" народний депутат Олег Ляшко станцював із глядачкою.
"В кінці передачі ведучий запросив до студії "Піккардійську терцію" і хлопці заспівали пісню Володимира Івасюка на слова Тараса Вознюка "Відлуння твоїх кроків". Я палкий шанувальник творчості Івасюка, а тому із задоволенням запросив на танець симпатичну дівчину з глядацького сектору", - цитує Ляшка його прес-служба.
РОЗПОВІДЬ ЛЯШКА ПРО ПЕРШИЙ СЕКС
"Можливо, присутні в студії політики були здивовані моїм вчинком. Хоча набагато більш дивно виглядали всі вони, слухаючи "Піккардійську терцію" з кам'яними обличчями", - сказав депутат.
"Ніколи не треба приховувати своїх почуттів, завжди і у всьому треба бути щирим і відвертим. Ті ж, хто надуває щоки, вважаючи себе серйозним політиком, якому не підходять подібні вчинки, насправді - жертви стереотипів, які лише шкодять їм в їхній політичній кар'єрі", - переконаний Ляшко.
Нагадаємо, Ляшко останнім часом досить багато уваги приділяє жінкам. А також говорить про свої вподобання серед представниць прекрасної статі. Наприклад, в березні Ляшко заявив, що був не проти переспати з Юлією Тимошенко.
Повідомляє ТСН

Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...