середу, 11 травня 2011 р.

Бердичівляни підтримають загальнонаціональний "день гніву"?

Загальнонаціональний "день гніву", призначений на 14 травня, стане початком безстрокової акції протесту.
Про це заявив лідер громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк, який є ініціатором та координатором акції.
За його словами, 14 травня в Києві в Маріїнському парку буде встановлено наметове містечко, яке стане центром протестного руху.
"Припинення псевдореформ Януковича-Азарова та подальшої узурпації влади в Україні, повернення громадянам права на демократичні і регулярні вибори - це не ті завдання, які можна вирішити шляхом одноденної акції", - підкреслив Данилюк.
 За його словами, влада може зупинити тільки "потужний народний протест, тому має сенс тільки безстрокова загальнонаціональна кампанія по відновленню конституційного ладу в Україні".
Данилюк переконаний, що президент і Верховна Рада самовільно придбали неделеговані їм на виборах повноваження.
Він стверджує, що акції пройдуть у всіх обласних центрах, "але значна частина представників регіонів прагнуть прибути до Києва".
Разом з тим, Данилюк переконаний, що в столиці головну силу протесту складуть кияни, "які в 2004 році отримали винятковий досвід консолідованої і безкомпромісної боротьби за свою гідність і свої права".
Данилюк був одним з активних учасників "податкового майдану".
З 22 листопада по 3 грудня 2010 року на Майдані Незалежності в Києві відбулася акція протесту підприємців з вимогою застосувати право вето до прийнятого Верховною Радою Податкового кодексу, що серйозно змінює умови ведення бізнесу за спрощеною системою оподаткування.
 За матеріалами ТСН

Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...