пʼятницю, 15 липня 2011 р.

Керівник ТОВ "Бердичівський хлібозавод" обговорив причини підняття цін на хліб в облдержадміністрації

Відбулася нарада по стабілізації цінової ситуації на ринку хліба області.
Нарада проходила під головуванням заступника голови облдержадміністрації Миколи Дейсана та за участю начальника Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Олександра Безсмертного, начальника обласної інспекції з контролю за цінами Петра Піонтковського, директора Житомирського регіонального відділення Аграрного фонду Володимира Бірюченка та керівників ЗАТ „Золотий каравай”, ТОВ „Бердичівський хлібозавод”, ПАТ „Новоград-Волинський хлібозавод”.
Основною причиною підняття цін на хліб, за словами Миколи Дейсана, є подорожчання газу (на 700 грн. за 1000 куб. м). Ціни піднялись в середньому на 4%, тобто на 16-20 копійок за 1 кг хліба. В залежності від ваги виробу і сорту борошна подорожчання складе від 4 до 10 копійок за батон.
Хлібопекарські підприємства області забезпечені борошном із зерна Аграрного фонду, повідомляє http://reporter.zt.ua. Планується розширення мережі фірмових точок продажу хліба хлібозаводами області, в яких вироби будуть продаватись практично без торгових націнок, інформує управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...