четвер, 13 січня 2011 р.

Бердичівська рада працює у старому складі?

Світ вступив в інформаційну епоху. Річні обороти електронних фондових бірж світу оцінюються у сотні тисяч доларів. Мільйони людей створюють та обмінюються інформацією у всесвітній павутині. Навіть в Україні вже перевалила за мільйон кількість користувачів лише одією соціальню мережею Facebook. Світ рухається гігабайтними кроками в майбутнє.
Туристи, інвестори, економісти, логісти, політики усі-усі щоденно щось шукають в Інтернеті. Що потенційний користувач може дізнатися про наше рідне, "найкраще на Землі" місто Бердичів? В принципі щось можна й накопати, але в основному із web-сторінок ініціативних містян.
Коли ж у пошукач Google увести "Бердичів" - першою ми отримуємо позицію з пафосною назвою "офіційний сайт міста". На цьому відчуття патріотизму за власне місто випадає осадом у келиху нерозуміння та розгублення. Офіційний сайт міста — це майданчик для взаємодії влади, міської громади та активних громадських, культурницьких та бізнесових груп. У нас же склад міської ради гарний та ну дуууже давній. За чотири місяці вкладочка міська влада так і не оновлювалася. Але хіба тільки вона одна?...
Ось так. Та при цьому усі ми зазомбовано-глибоко переконані, що ми живемо таки "найкращому у світі місті".

Олексій Побережний
"АРТ+"

Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...