неділю, 2 січня 2011 р.

Happy New Year від Рожевого слоненя!

Новий Рік яскраве свято, а передноворічна метушня інколи забирає частину святкових відчуттів. Але яскраві вогники та Дід Мороз на вулиці нагадує, що свято наближається. У всіх країнах святу є свої традиції, звичаї та пора коли зустрічають новий та проводжають старий рік.
Є у Бердичеві місце де не забувають свої звичаї та вивчають традиції інших країн. Не винятком став Новий Рік. Санта Клаус, Панні Клаус, Сніговик, Білосніжка та помічники Санти завітали до маленьких «рожевих слоненят». У дитячому клубі «Рожеве слоненя» на діток чекала цікава та весела новорічна програма з іграми, подарунками, смачним печивом від пані Клаус та перегляд новорічного мультика. Таке свято підготували волонтери з Корпусу Миру США в Україні Джессі, Бернард, Давід, Аля та Катерина викладач-волонтер БМГО «Фенікс».
Спочатку Санта розповів традиційний вірш «Ніч перед Різдвом» потім усі малята розповідали новорічно-різдвяні вірші англійською. Свято продовжив музичний марафон завдяки якому діти змогли висловити побажання щодо подарунків.
Одним із атрибутів свята у багатьох країнах є ялинка, котру традиційно прикрашають яскравими вогниками, іграшками, мішурою та гірляндами. Тому прикрашання ялинки стало гарною дитячою забавою. Ці та багато інших ігор чекали на учасників клубу.
Краплинка гарного настрою, частина новорічного дива, яскравий сплеск гарних емоцій, дитячий сміх – не змінні речі у клубі «Рожеве слоненя».

Катерина Марчук
Школа журналістики






Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...