пʼятницю, 18 лютого 2011 р.

Як, Вас немає в Інтернеті?

Якщо Вас немає в Інтернеті, Вас не існує. Сьогодні, це реальність з якою варто рахуватися. Ще в квітні 2010 аудиторія українських Інтернет-користувачів наближалася до 9 мільйонів. Причому як свідчать дані компанії Gemius, це не тільки і далеко не лише діти до 18 років. Кожен п'ятий мешканець України є користувачем Інтернету.
За даними Advertising Expenditure Forecasts від ZenithOptimedia, вже в 2011 році Інтернет займатиме 15,6% в рекламних витратах на світових ринках, обійшовши зовнішню рекламу, а також рекламу в журналах, радіо, кінотеатрах. Інтернет вже перетворився на повноцінне медіа.
Отож, якщо ви вважаєте, що працюєте над серйозною справою і при цьому не маєте хоча б одного банерка з номером телефону та власної електронної скриньки, то про вашу роботу ніхто навіть не здогадується. Якщо ваш е-mail не знають, вас нема, ви просто не існуєте. Світ працює з тими, хто є в мережі. Сьогодні вже навіть не важливо чи працюєте в Бердичеві, чи в столиці. Звичайно, ідеальний варіант – це наявність власної веб-сторінки, де над наповненням та зворотнім зв’язком з клієнтами працювала окрема людина. Зрозуміло, що розвивати власну справу чи тупцяти на місці – вирішувати тільки вам.
Останнім часом кількість власних сторінок бердичівлян та організацій міста зросла. Попри це, щодо якості та доступності інформації викладеної на них виникає доволі багато питань. Щодо конкретного випадку, можна пригадати опублікований на АРТ+ приклад офіційної сторінки міста Бердичева, де за пів року адміністратори не спромоглися оновити склад міської ради після виборів у жовтні 2010 року.
Причому показово, що попри публікацію на Першому інформаційному блозі міста Бердичева до цих пір проблема лишається не вирішеною.
Показово, й те,що попри презентаційну відсталість бердичівських структур щодня збільшується аудиторія, яка потребує абсолютно різноманітної інформації. За 2010 рік кількість користувачів по Україні збільшилася на 30% - а це 3 000 000 людей! Усі вони шукають: в який садочок краще повести дитину? Де знаходиться кращий стоматолог міста? Де є потрібна запчастина до автомобіля і чи варто за нею їхати в Житомир чи Вінницю.
Хтось безкоштовно замовляє через Інтернет квитки на потяг і з насолодою слухає в он-лайні місцеву радіостанцію LIVE FM, а хтось - труситься у дореволюційній маршрутці і заздалегідь лишає 15 хвилин свого життя, щоб встигнути купити квитки на потяг у залізничному вокзалі. Причому це в кращому разі. В гіршому - ви разів два їздитимете протягом тижня, щоб знайти вільне місце, причому ще ж бажано не на другій полиці і не біля туалету.
Важко жити в світі без Інтернету. Головне, знати до кого звернутися за консультацією. Адже іноді, навіть Google не зможе допомогти в пошуках потрібної речі в Бердичеві.

Йдеться на

Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...