вівторок, 22 березня 2011 р.

БЮТ: На Бердичівщині влада знущається з бюджетників

ВО «Батьківщина» в Бердичівському районі на Житомирщині обурена тим, що влада намагається вирішувати проблеми бюджетників за їх же рахунок, повідомляє прес-служба партії.
Вчителі Бердичівщини вже мали змогу переконатись у виконанні обіцянок влади про «покращення життя вже сьогодні». Декілька з освітян звернулись до громадської приймальні народного депутата БЮТ-Батьківщина Олени Бондаренко. Обурені люди повідомили, що районне управління освіти тисне на них вимагаючи на час весняних канікул поголовно писати заяви на відпустку за власний рахунок.
 Помічники народного депутата, намагаючись з’ясувати ситуацію звернулись до начальника управління освіти райдержадміністрації Нелі Анатоліївни Онищук. Вона підтвердила, що всім вчителям «пропонують» писати заяви, проте сказала, що на них ніби ніхто не тисне, все робиться лише за власним бажанням. Мовляв карати за це ніхто не буде.
Громадська приймальня і надалі відслідковуватиме ситуацію та у разі подальшого тиску на вчителів оприлюднюватиме ці факти та всіма законними способами захищатиме людей.

За матеріалами: http://ruporzt.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...