четвер, 31 березня 2011 р.

Вихованці тренера Лонського стали чемпіонами України

Нещодавно в Києві відбувся Чемпіонат України з легкоатлетичного двоборства серед юнаків 1996 року народження. Захід проходив у Манежі Київського училища фізичної культури. Відвідали змагання й вихованці майстра спорту України тренера Ігоря Лонського. Хочеться відзначити, що Ігор - син Заслуженого тренера СРСР Віталія Лонського. Отож, своїх вихованців шкільного віку він тренує за унікальною методикою свого батька.
Після звільнення з війська (Ігор- підполковник запасу) став тренером. Ця робота його захопила повністю. Бо це не просто робота - це його покликання. Працює Ігор Віталійович не лише з дітьми. Так, нещодавно його товариш та великий любитель спорту прапорщик запасу Геннадій Резник переміг в Італії на Всесвітніх змаганнях ветеранів з гирьового спорту.
Геннадій Резник переміг усіх. Повернувся додому з Італії із золотою медаллю. Не схибили в Києві і маленькі вихованці Ігоря Лонського. Восьмикласник бердичівської школи № 12 Олександр Баранніков був кращим серед юнаків у стрибках у висоту. Він став Чемпіоном України серед юнаків та отримав золоту медаль. До речі, Олександр мріє стати військовим. Перемога Бараннікова стала не випадковістю. Тому що серед дівчат на цих же змаганнях перемогла ще одна юна вихованка Лонського - учениця ЗОШ № 2 Євгенія Ординська. Вона теж стала золотою призеркою та чемпіонкою України. Цих обдарованих дітей Ігор Лонський тренує всього-на-всього декілька років. Дуже полюбляють спорт і діти тренера - Катерина та Віктор. Вони із задоволенням відвідують спортивну секцію свого батька. Так як заняття він проводить дуже цікаво. Діти не лише стрибають, а й грають у футбол, волейбол, інші ігри. Отож, кожне заняття Ігоря Віталійовича для них справжнє свято.
Навіть, влітку діти, що ходять в секцію Лонського не ледарюють. Заняття він проводить майже кожен день. На відпочинок він власним коштом возив дітей у власному мікроавтобусі. Всі його вихованці добре відпочили, але й там не забували про спорт.
Не так давно я був свідком неприємного випадку. На сина Лонського Віктора напали хулігани. І хоча за віком вони були старші за школяра, я навіть на допомогу йому прийти не встиг. Через лічені секунди нападники, отримавши відсіч, «сміливо»…кинулися втікати від рішучого хлопця. Ось так спорт жити та перемагати допомагає всім вихованцям тренера Лонського. Віриться, що вони ще не раз порадують і свого тренера і всіх бердичівлян з гучними перемогами на Республіканському та Європейському рівні! 
Ігор Зонов
вільний журналіст

Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...