пʼятницю, 5 серпня 2011 р.

Житомирський державний університет за місяць незаконно побудував собі фонтан ФОТО

Добігло до свого завершення будівництво фонтану навпроти Житомирського державного університету ім. І.Франка.
Нагадаємо, воно розпочалося у 20-х числах червня.
У чаші фонтана розміщена чорна книга, на якій нічого не написано але по ній стікає вода. Студенти і викладачі вже охрестили фонтан «книгою що плачє». Перед книгою є насадка, з якої витікають 4 струмені - 3 по різні боки та один у гору. Чаша велика а струмені дуже малі і дуже слабкі – виглядає якось дивно…
Якщо до фонтану підійти з задньої частини – можна побачити квадратний отвір у якому стирчать шланги і кабелі.
Офіційного відкриття фонтану ще не було. На днях викладачі університету саджали навколо нього квітки. Металева огорожа навколо фонтану, яку приварили близько тижня тому досі не пофарбована.
Прикрий факт та будуючи фонтан керівництво університету не подумало про його благоустрій - біля нього немає жодної лави, тож всім бажаючим поседіти біля нього доведеться сідати прямо на гранітну плитку, що зовсім не корисно для організму.
А от поруч з входом з’явилась велика, нова лава, та до фонтану вона далеко, і з неї можна помилуватись лише задньою стороною чорної гранітної книги.
По іншу сторону алеї що веде до головного входу з’явився ще якийсь фундамент.
Головний архітектор Житомира – Борис Тарас стверджує що будівництво фонтану є незаконним, і ніяких дозволів університет на будівництво не брав.
Натомість керівництво університету називає фонтан подарунком місту. Студенти вважають що фонтан – це окозамилювання для керівництва та абітурієнтів. Втім це не заважає їм влаштовувати на фоні фонтану фото-сесії та загадувати бажання кидаючи у нього монетки.













 Сергій Харчук
Джерело: http://zthata.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...