четвер, 6 січня 2011 р.

Житомирський губернатор Рижук не збирається заважати «творчості» журналістів

У 2011 році влада Житомирської області планує здійснити ряд заходів із розвитку інформаційного простору.  Про це під час презентації Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2011 рік повідомив губернатор Житомирської області Сергій Рижук, пише Житомир.info
«У цій сфері у нас також багато проблем, не дивлячись на те, що сучасні інформаційні технології розвиваються швидко. Обласне телебачення охоплює лише 75 відсотків населення Житомирщини. Дротове радіомовлення постійно втрачає свої позиції, щороку кількість радіоточок скорочується на 22-25 тисяч. Матеріально-технічна база видавничих підприємств в області не відповідає сучасним вимогам, тому левова частка видань друкується в Києві, Вінниці та у Тернополі», - сказав Рижук.
Губернатор також відзначив, що «прийшов час впровадження цифрового телерадіомовлення на території області», і влада цим планує зайнятися найближчім часом.
Сергій Рижук відзначив необхідність «запобігати втручанню органів влади в редакційну політику і творчий процес редакцій».
«Здійснюючи заплановані заходи, ми відчутно поліпшимо інформаційний простір регіону, а значить, забезпечимо важливу роль засобів масової інформації в становленні цивільного суспільства», - сказав він.
Як повідомляв з боку ЗМІ висвітлення «не лише кричущих і негативних моментів, але і того хорошого, що робиться в місті»

1 коментар:

  1. Сергій Рижук відзначив необхідність «запобігати втручанню органів влади в редакційну політику і творчий процес редакцій».
    Мабуть Вася Бердичівський провів презентацію Сєрьогі як треба бути "найкращим мером найкращого міста"

    ВідповістиВидалити


загрузка...