четвер, 24 лютого 2011 р.

На покращення життя вже сьогодні року не вистачило!

Ось і промайнув рік як Президентом нашої країни став Віктор Янукович. У своїй передвиборчій програмі “Україна для людей”, тоді ще кандидат Янукович зазначав: “Я і моя команда не витрачаємо час на пустопорожні розмови та самовихваляння. Здавна звикли переконувати у своїй правоті не солодкими обіцянками, а реальними результатами”. Чи відчули бердичівляни результат та як загалом оцінють рік правління ми запитали у жителів нашого міста. 
Олександр, 28 років:
“Можна позначити рік правління Януковича монополізацією всіх гілок влади у своїх руках. "Покращення життя вже сьогодні" - стосується лише наближених до влади людей. Решта спостерігають підвищення цін на товари та послуги, скорочення робочих місць. Українькою соціокультурною сферою ніхто не опікується, натомість посилюється і без того не малий вплив наших східних сусідів на формування внутрішньої і зовнішньої політики, українську мову, культуру, ЗМІ тощо. Україна впевненою прямує до когорти країн так званого третього світу...”.
Володимир, 36 років:
“Позитив від Януковича єдиний - нарешті всі зрозуміли, що таке "команда професіоналів" з партії Регіонів. Аж дах зриває від того, як вони швидко та професійно "позакручували гайки", змусили затягти паски. Нагадали бабусям, звиклим ще зі сталінських часів таємничо шепотіти по кухням, що знову настають "тє врємєна"...
Сподіваюсь, що вагома частина нашого суспільства на відміну від заляканих бабусь повиходить з кухонь!
Про негатив навіть немає сенсу розмовляти - очі бачать, вуха чують, а ніс від смороду аж заклало, тому щасливі ті, хто сліпий, глухий, та має гайморит)))”.
Олексій, 22 роки:
“Первый год правления Януковича был негативным. Власть приобрела тоталитарный оттенок - начались гонения на оппозицию. Уровень демократии резко упал, на что не раз обращали внимание европейские эксперты. По поводу внешней политики: поддержка интересов РФ в ущерб интересам страны. Уровень жизни среднестатистического человека в стране снизился. Покупательная способность граждан снизилась. Синтетически подняты цены на некоторые виды продуктов. Создан искусственный дефицит на некоторые продукты питания. В итоге, если сравнивать предвыборную компанию Януковича и то, что имеем на сегодняшний день - это две совершенно разные программы. Последняя - антинародная”.
Кирило, 23 роки:
“Я ожидал большего. Власть пытается демонстрировать силу в борьбе с оппонентами, а не в борьбе с экономическимкризисом. Стоило вывести пару тысяч митинговальщиков на Майдан и налоговый кодекс начали резко менять. Нельзя проводить непопулярные реформы оглядываясь на толпу. Что же касается политики, то все стабильно, - наверно этого люди ждали все 5 лет, когда премьер не отбирает у президента самолеты и т. д. Но если качественных изменений в стране не будет, то через пару лет эта стабильность, я бы даже сказал - стабилизец, всех достанет и ПР сможет расчитывать только на мажоритарщиков”.
Олександр, 27 років:
“Вітька Федорович за рік свого правління-“паханства” показав, що він дотримується чинного законодавства (понятій), показав як він гарно знає українську мову (тюремний сленг), бережливо ставиться до природи та як показала ялинка природа його не любить”.

Немає коментарів:

Дописати коментар


загрузка...